sobota 11. januára 2014

Fangirl - Rainbow Rowell

Je tu nová recenzia na knihu Fangirl ktorú som si veľmi užila. :-)










Kniha je skutočne krásna a ja uvažujem aj nad jej kúpou.
 
Originálny názov: Fangirl
Autor: Rainbow Rowell
Vydavateľstvo: St. Martin's Griffin
Rok vydania: 2013
Počet strán: 448
Väzba: pevná
Jazyk: anglický
ISBN: 9781250030955

7 komentárov:

  1. Skvělá recenze!!! Zrovna se tak trochu snažím číst knihu Eleanor and Park, a i když knihy v angličtině vůbec nečtu, zdá se mi to celkem v pohodě, nic zas tak složitého, takže Fangirl bude možná moje další volba... no, rozhodně jsi mě ohromně nalákala! Děkuju! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja uvažujem nad prečítaním knihy Elenor and Park je to dobrá kniha? Stojí za to? Fangir je úžasný príbeh a odporúčam túto knihu všetkými desiatimi rozhodne to neoľutuješ. :-)

      Odstrániť
    2. Určitě za to stojí. :-) A Fangirl si nejspíš taky přečtu, snad to bude co nejdřív. :-)

      Odstrániť
  2. Každý knihy Rainbow Rowell chváli, či už Fangirl alebo Eleanor & Park. Obidve knihy ma už dlho lákajú, hlavne Fangirl a teraz si ma na ňu ešte viac navnadila :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada ja si plánujem prečítať aj Elenor and Park no rozmýšľala som, že by som si ich objednala lebo sú to naozaj krásne knihy. :-)

      Odstrániť
  3. Ja som na to počula zmiešané recenzie, jedni hovoria, že je skvelá, druhí že nie, ale určite sa do nej plánujem pustiť, lebo tá obálka je krásna a hlavne, Kath vyzerá byť celkom fajn hrdinka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite chápem, že sa táto kniha niekomu nemusí páčiť a to hlavne tým ktorí sú veľmi spoločenský a nemajú úzkosť z ľudí atď. Mne táto kniha určite sadla tak dúfam, že sa ti bude páčiť tiež. :-)

      Odstrániť