streda 12. februára 2014

Novinky

Ahojte.
Tak už to bolo poriadne dlho čo som natočila posledné video však?

No vec sa má tak, že nič nikdy nedopadne tak ako si naplánujete a aj mne moje plány prekazilo množstvo vecí.

Prvou z nich sú zdravotné problémy nie len moje no na neštastie aj problémy mojej najdrahšej Maggie, ktorá je už vďaka Bohu v poriadku.
No a najväčším problémom je škola. Práce mám tak veľa, že nemám čas ani len na čítanie nie to ešte na natáčanie.... :-( Soboty sa snažím čítať aspoň toľko koľko sa dá predtým než sa začnem znovu učiť a písať rôzne odborné práce....

Aby toho nebolo málo som si poslednou dobou musela vybavotať odbornú prax a bolo to dosť náročné si niečo vybaviť. A ešte k tomu všetkému sa mi pridala autočkola, dva razy do týždňa... Mám toho na pleciach hrozne veľa a nepomáha mi v tom ani momentálna situácia u nás doma.

Týmto príspevkom som sa vám chcela aspoň trošku prihovoriť a dúfam, že som nikoho nesklamala. Prepáčte niesom zvyknutá na písanie. :-) Tak do skorého vydenia budem sa snažiť Vám priniesť nové videá čo najskôr. :-)

Bea

5 komentárov:

  1. Tak, dúfam, že bude všetko v poriadku a čoskoro sa tu objaví nové video :D
    Ináč, dneska som prečítala Fangirl, a fakt to bolo supeeer =D Už sa to dá kúpiť aj na martinuse, ak by si to ešte zháňala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už tento víkend plánujem niečo natočiť tak dúfam, že mi plány vídu. Akurát som sa pozerala na tú knihu je to super len by som si ju asi radšej kúpila v hard backu nez v paper... :-) Inak majú tam aj Elenor and Park ale tú cenu teda prehnali.. :-O 18 eur...

      Odstrániť
    2. Tiež som vyvaľovala oči, že za koľko to dávajú, nenormálne toto...

      Odstrániť
  2. Bea, už je nás na YouTube 100 . Asi som dotieravý , ale nesľubovala si nám prekvapenie. ? :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 100 vás je len pár minút (čo ja o tom viem) a som nadšená no ziaľ až taká rýchla nie som. :-) Cez víkend sa dozviete prekvapenie. A pribudnú aj recenzie. :-)

      Odstrániť