streda 30. októbra 2013

Výlet do Bratislavy

Minulý víkend sme sa vybrali do Blavy a domov som sa vracala so zaujímavým "úlovkom". Aké knihy som si tam kúpila si môžete pozrieť vo videu. :-)



11 komentárov:

  1. Skvelý blog, skvelé video a skvelá adminka :) Milujem knižné blogy a knižné videá. Mám pár obľúbencov a medzi nimi si odteraz aj ty :)
    Budem sa tešiť na ďalšie videá.
    Ozaj krásna mačka :) aa ešte..skvelá správa ten Martinus. Som z Prešova, ale to nie je až tak ďaleko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi si to vážim!! :-) Dnes plánujem natočiť ďalšie video. Moju úplne prvú recenziu. :-)

      Odstrániť
  2. Máš skvělý videa!! Přeji hodně úspěchů dál ve čtení a psaní recenzí :).
    Divergenci a Rezistenci jsem četla a byla jsem ( a pořád ještě jsem...) z toho nadšená ;). Ale zase moc nejsem takový ten hororový typ (co já vím, třeba to je věkem...), tak uvidíme, jak se ti to bude líbit :).
    To samý asi k Hunger games, četla jsem celou sérii v tom šíleném vydání, kde jsou dohromady všechny tři knihy a musím říct, že nosit si to do školy byla hrůza :D. Ale stálo to za to :).
    Těším se na tvoje videa a recenze :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za komentár. Do Hunger Games by som sa hneď pustila len to by som potom musela prečítať všetky tri knihy lebo by som sa zbláznila :-D a tie momentálne nemám :-(

      Odstrániť
    2. U Hunger games to docela dobře chápu :D Ty předěly mezi díly (hlavně mezi druhým a třetím) jsou strašně napínavý :) Ale zase abych moc "nespoilerovala" :)

      Odstrániť
    3. Ani nevieš akú chuť mám sa teraz do toho pustiť!! :-D :-))

      Odstrániť
    4. Tak to promiň :D Ale zase tam máš ještě tu Divergenci :) Ale u tý zase taky není třetí díl...no nemáš to snadný :D

      Odstrániť
    5. tak tak! toľko veľa ťažkostí mám v tom živote!!! :-D

      Odstrániť
  3. Ahoj, ode dneška koukám na tvoje videa a blog! Super, neznám asi žádnou slovenskou blogerku, co natáčí videa. Knihy miluju a ty máš skvělé videa!!!:) Jen tak dále.

    Divergence je dokonalá♥!!!!! Recenzi, recenzi...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jo a ještě k Hunger games. Právě čtu 2.díl. Myslella jsem, že mě kniha bavit nebude, ale naopak! Skvělá kniha!! Bude se ti líbit.:) Četlas někdy knihy v češtině? Chystám se totiž na nějakou LEHKOU slovenskou knihu. Doporučíš? Jinak byla bych moc ráda, když mrkneš na můj blog.:3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšina kníh ktoré mám sú v češtine. Na Divergenciu a Hunger games sa strašne teším!!! Prinesiem aj recenziu :-) Ďakujem za podporu cením si to. A za ľahkú knihu, ktorú som čítala v slovenčine by som uviedla asi "Na vine sú hviezdy" môžno si ju už aj nečítala v Čechách vyšla pod názvom "Hvezdy nám nepřály" alebo tak nejak prepáč za moju češtinu :-D a rozhodne si pozriem tvoj blog teším sa naňho! :-)

      Odstrániť